
- 1 kilo ıspanak kökü
- 2 diş sarmısak
- sirke,limon,zeytinyağ,tuz
Yapılışı
- Ispanak köklerini iyice yıkadıktan sonra 8-10 dakika haşlıyalım, sarmısağı tuz ile dövelim ve diğer malzemelerle hepsini karıştıralım nefis bir salata oluşturalım ve afiyetle yiyelim.
Yoğurtlu keşkek
- Bizim evde hiç eksik olmayan Yoğurtlu keşkek...bazen ara öğünlerde kurtarıcıdır, hafif ve az kalorili...
- Geceden nohut ve buğday ıslatılır, ertesi gün az tuz ile pişirilir.Soğuduktan sonra yoğurt ile karıştırılır ve nane ile süslenir.Afiyet olsun....
- Geceden nohut ve buğday ıslatılır, ertesi gün az tuz ile pişirilir.Soğuduktan sonra yoğurt ile karıştırılır ve nane ile süslenir.Afiyet olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder