
- 1kg. barbunya
- 2 büyük domates
- 1 büyük soğan
- 4-5 adet taze soğan
- 1 taze kırmızı biber
- 1 havuç
- 7-8 diş sarmısak
- maydanoz
- zeytinyağ, şeker, tuz
Yapılışı
- Barbunyaları haşlayalım, suyunu dökelim üzerlerine maydanoz hariç tüm malzemeyi doğrayalım ( sarmısakları bütün koyalım ). Ek su gerekebilir ara sıra kontrol edelim.Pişmesine yakın maydanozlarıda ekliyelim .
Not: Ben çoğu zeytinyağlıları çiğden yapıyorum kavurmadan, sizede tavsiyem çok lezzetli oluyor, en önemlisi daha sağlıklı çiğden pişmesi...Afiyet olsun...
merhaba, ben İnci'nin iş arkadaşıyım. Bana blogunuzdan bahsetti. Hemen girip baktım. Kızınız da çok sevimli, İnci'ye çok benzettim:) kolay gelsin.
YanıtlaSilHoşgeldin...çok memnun oldum...İnci'ye her yönden benziyor iyi gözlemlemişsin:)Umarım izlerken keyif alırsın...görüşmek üzere
YanıtlaSil